Martijn Nienhuis
Via Google Reviews

5/5

Nieuwe racefiets gekocht en zelf afgesteld. Want de vorige keer was dat erg goed gelukt. Dit keer helaas niet. Na 200km fietsen wist ik niet meer waar de oplossing zat, en last van mijn rug. Er zijn genoeg bikefitters en eigenlijk altijd bij de fietsenwinkel zelf. Hier wordt echt de tijd genomen en er zijn geen extra onderdelen in de verkoop. Ondertussen 1000km verder en niks geen last meer. 100km fietstochtjes en fris van de fiets af. Kevin super bedankt!

Francesco Mascioli
Via Google Reviews

5/5

Kevin did the bikefitting for me and my girlfriend, for our gravel and road bikes. He is very competent and takes all necessary time for measuring the body, investigating any issue, modifying the bike position and explaining results. I really appreciated that Kevin is an independent bikefitter, so he has no interest to sell bike parts or new bikes. Results fit very well in our cases and we have no issues with the ride positions. After the bikefitting I came back to Kevin with some questions by email. He replyes alwas very quickly. Just to recommend!

Danny Kuiper
Via Google Reviews

5/5

Erg blij dat ik bij Kevin ben geweest voor de bikefit. Ondanks dat ik goed op de fiets zat is er veel veranderd aan mijn houding. Kevin doet een grondige analyse van wat het lichaam aan kan wat de basis is voor de houding op de fiets. Na de bikefit zit ik veel actiever en tegelijk meer ontspannen op de fiets. Aanrader voor iedereen die hard wil fietsen en geen blessures wil.

Richard Kobus
Via Google Reviews

5/5

Bikefitting op 2 fietsen, 1 mtb, 1x een gravel en niet te vergeten je lijf. Die is zeker zo belangrijk als je zadel ;). Veel rustiger houding op de fiets, met name de kortere stem op de gravel zorgt voor veel gemak. Top werk, kevin bedankt!

Job Lanting
Via Google Reviews

5/5

Onlangs een bikefit gehad bij Kevin en ben er enorm blij mee! Geen klachten meer op de fiets en alles is top afgesteld. Zeker een aanrader!

Chef
Via Google Reviews

5/5

Weer met veel plezier op de fiets! Ik kon op mijn nieuwe gravelbike maar niet de positie vinden om klachtenvrij rond te fietsen. Met hulp van Kevin fiets ik ook op deze fiets weer met even veel plezier als op de racefiets.

Frank Krikken
Via Google Reviews

5/5

Super tevreden met de manier waarop gewerkt wordt. Kevin is heel erg kundig, bevlogen, enthousiast, gezellig om mee te kletsen EN hij levert je fiets helemaal op maat gemaakt achter. Dankzij de betere afstelling fiets ik nu zelfs een stukje harder!

Hans Bleijswijk
Via Google Reviews

5/5

Ruim de tijd genomen, uitstekende uitleg. Enkel aan te bevelen.

Ernst Hendrik Sprenger
Via Google Reviews

5/5

Kevin heeft mij plezierig en vakkundig geholpen. Hij heeft oprechte aandacht voor jouw uitdaging, luistert zorgvuldig en vraagt goed door. Hij denkt met je mee, want samen zie je meer dan alleen. Algeheel een zeer aangename ervaring en beveel ieder aan om eens met Kevin in gesprek te gaan.

Marte van Dijk
Via Google Reviews

5/5

Wat een fantastische investering! Na 3/4 jaar fietsen, zocht ik steeds naar het juiste zadel, de juiste afstelling, “het juiste fietsgevoel”. Naar mate de tochten langer werden merkte ik toch zadelpijn, pijn in de linkervoet en gewoon ongemak na een km of 30. Een vriendin attendeerde mij op Kevin en na de bikefitting bij Kevin weet ik eindelijk dat fietsen pijnvrij kan! Wat een kado! Een bikefitting bij Kevin raad ik echt enorm aan. Het resultaat is fantastisch, om over de service maar niet te spreken. Kevin neemt alle tijd voor je, heeft enorm veel kennis en weet precies wat je bedoelt wanneer je je klachten met hem bespreekt. Na enorme investeringen in materiaal, is de investering in Kevin echt de beste geweest! Ik raad dit iedere fietser aan!

Wouter Zwart
Via Google Reviews

5/5

Vanwege vele blessures een bikefitting gedaan bij het BikeFitLab. Vanuit een bewegingswetenschappelijke benadering, rekening houdend met blessures en je persoonlijke range of motion worden je racefiets en je plaatjes afgesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van video analyses. Tevens worden adviezen en oefeningen meegegeven om je blessures te behandelen. Fietspositie en afstelling zijn duidelijk verbeterd. Kevin is vriendelijk, heeft absoluut veel verstand van zaken en komt betrouwbaar over.

A Mulder
Via Google Reviews

5/5

Het begint al bij een razendsnelle reactie als je je hebt aangemeld (zelfs in het weekend) Er wordt alle tijd voor je genomen tijdens de bikefit. Kevin is oprecht geïnteresseerd in wat je doel is en hoe dat bereikt kan worden. Vraagt wat de problemen zijn. En probeert dan de juiste afstelling van de persoon en de fiets op elkaar af te stellen om zo een juiste houding op de fiets te krijgen. Kevin legt alles uit wat ie doet en waarom. Na afloop krijg je alles op de mail toe gestuurd. Ik ben dik tevreden en zal het zeker adviseren, mocht je problemen hebben, om naar Kevin te gaan voor een Bikefit.

Wouter Adams
Via Google Reviews

5/5

Ik ben een paar maanden terug zeer deskundig geholpen door Kevin bij het vaststellen van mijn fietspositie. Sindsdien heb ik klachten/blessurevrij kunnen door trainen en veel progressie gemaakt.

Marieke Dubbelboer
Via Google Reviews

5/5

Kevin neemt uitgebreid de tijd om je klachten, wensen en positie op de fiets door te nemen. Ik zit nu relaxter en toch meer aero op de fiets. Het fietsen gaat nu merkbaar efficiënter en sneller(!)dankzij de aanpassingen. En heel handig dat je het rapport en alle gegevens mee krijgt. Heel fijne ervaring dus al met al!

Rinkse
Via Google Reviews

5/5

Ik heb een hele goede ervaring met BikeFitLab. Altijd had ik met fietsen last van de rug, hoe ik mijn fiets ook instelde. Na een bezoek aan BikeFitLab heb ik inmiddels al weer honderden kilometers gefietst, zonder rugpijn. Ik ben super blij dat ik het heb gedaan. En om de kosten hoef je het niet te laten, want het is het meer dan waard. Zeer professioneel en goede adviezen. Superblije tevreden groetjes van Rinske

Jos de B.
Via Google Reviews

5/5

Kevin heeft mijn fiets vanuit medisch oogpunt uitstekend afgesteld. Hij neemt ruim de tijd voor je om goed te analyseren en ook de bevindingen en wijzigingen goed uit te leggen. Ik was zelf nooit op deze instellingen gekomen. Na de bikefit merkte ik direct verschil. Het fietst veel efficiënter en stukken comfortabeler.

Sander van der Wal
Via Google Reviews

5/5

In 2013 heb ik een professionele bikefit gedaan. Ik fiets sinds die tijd klachtenvrij, maar had toch een aantal twijfels, en was benieuwd of het na 8 jaar nog allemaal klopt. Uiteindelijk wordt je ouder en veranderd mijn lichaam natuurlijk ook. Na wat zoeken online kwam ik op deze site terecht. In 2013 was er alleen de bikefitting bij de fietsen dealers, maar niet een fysio of ergo therapeut die ook gespecialiseerd is in wielrennen. Maar eindelijk kan ik terecht in Groningen en hoef ik niet naar het zuiden te gaan. Na een fijne kennismaking heeft Kevin mij en mijn Giant TCR helemaal opnieuw nagemeten. Er zijn toch nog diverse kleine details die konden worden verbeterd. Mijn fietshouding is nog beter dan voorheen. Dit zal mij in de toekomst weer veel fiets plezier geven, Ik ben Kevin dan ook zeer dankbaar, en zal fietsvrienden adviseren om eens een afspraak te maken.

Joost Fijma
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een hele aardige kerel met verstand van zaken. Neemt uitgebreid de tijd voor je om te kijken naar de ideële afstelling van je fiets. Na afloop ontvang je een helder rapport met alle bevindingen en de analyse. Handig als naslagwerk. Advies op maat, gezellig praten over fietsen en alle mooie verhalen van de tour en de giro waar hij als staf aanwezig was bij verschillende ploegen. Resultaat van de meting, een betere positie op de fiets en een par km per uur winst!

Bas
Via Google Reviews

5/5

Na maanden eindelijk pijnvrij op de fiets! Kevin neemt echt de tijd voor je en laat ook zien waarom een aanpassing nodig is. Bij thuiskomst had ik al een uitgebreid rapport in de mail waardoor jezelf alles nog even rustig kan nalezen. Kortom doe jezelf en je lijf een groot plezier en plan een afspraak in.

Gudo Hartog
Via Google Reviews

5/5

Eerst een bikefit voor de racefiets laten doen door Kevin, ik zat vooral steeds met de zadelhoogte te prutsen en kreeg het voor m’n gevoel niet lekker afgesteld. Na de bikefit was het een paar weken wennen en heb ik zelf nog wat milimeterwerk aangepast en sindsdien ben ik nergens meer aangekomen. Een jaar later ben ik met mijn tijdritfiets naar Kevin gegaan en ook daar ben ik super tevreden over. We hebben een paar aanpassingen gedaan waar ik zelf nooit op was gekomen (stuur omhoog zodat mijn hoofd meer tussen mijn schouders kon zakken) en zit nu comfortabeler en wat aerodynamischer op die fiets. Natuurlijk is het zo dat elke bikefitter je iets anders op de fiets zet, maar ik ben zeer tevreden over Kevin, je wordt vriendelijk en deskundig geholpen en de resultaten zijn voor mij prima.

Jorrick Scholte
Via Google Reviews

5/5

Na de bikefit bij Bikefitlab heb ik nagenoeg geen klachten meer. Ook de communicatie is goed, er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en het rapport dat je ontvangt is volledig. Zeker een aanrader wanneer je graag wat meer inzicht wil over hoe je op de fiets zit en dit wil verbeteren!

M W
Via Google Reviews

5/5

Na aanschaf van een andere racefiets besloten een bikefitting te doen. Via via gehoord dat Kevin een expert is op dit gebied en dus bij hem een afspraak gemaakt. De bikefitting was erg uitgebreid en het was zoals Kevin voorspelde even wennen aan de nieuwe afstelling, maar daarna zat ik perfect en zonder klachten! Een aanrader voor iedereen die zelf niet uit de afstelling van zijn fiets komt en klachtenvrij wil fietsen.

Remco Schothuis
Via Google Reviews

5/5

Uitstekend van advies voorzien en geholpen bij het afstellen van mijn fiets. Kevin is zeer deskundige en de meting vindt plaats in informele sfeer. Aanrader.

Moolie 83
Via Google Reviews

5/5

Al jaren last van nekklachten en als gevolg daarvan tintelende vingers en hoofdpijn klachten na lange ritten. Nu eindelijk de stap genomen om hier eens goed naar te laten kijken. De ervaring met BikeFitLab (Kevin) is erg positief. Kevin reageert snel en goed op vragen / mail etc. Eenmaal daar voel je je volledig serieus genomen en wordt er goed geluisterd naar de klachten die je beschrijft. Er wordt alle tijd genomen voor je verhaal. Vervolgens een grondig lichamelijk onderzoek om een goed beeld te hebben hoe lenig je bent en welke eventuele fysieke aspecten een rol spelen. Vervolgens wordt er goed gekeken hoe je zit en wat er gewijzigd zou moeten worden. Kevin neemt je goed mee in alle stappen van de bikefit en legt goed uit wat er gebeurd en waarom. Vandaag na de bikefit voor het eerst een lange rit gemaakt en voor het eerst in 7 jaar ruim 2,5 uur op de fiets zonder een seconde last van tintelingen in mijn handen. Ik had de hoop op fietsen zonder tintelende handen al opgegeven, maar het is gelukt. Ik kan iedereen een bikefit bij BikeFitLab aanraden!

Iwan
Via Google Reviews

5/5

Een fijne ervaring. Kevin is kundig en enthousiast. Mijn fiets zit nu zoveel beter. Ik kan iedere fietser deze meting aanbevelen.

Marinke Kerkhoff
Via Google Reviews

5/5

Na lang klooien met knieklachten en geworstel mijn fietspositie voelde het wielrennen voor mij vaak geforceerd en ging ik op den duur liever mountainbiken. Na de bikefit bij Kevin staat de racefiets weer op 1, en fiets ik ook nog eens een stuk onbezorgder! Hij neemt uitgebreid de tijd, kijkt niet alleen maar luistert ook goed, en neemt je mee in zijn bevindingen. Verder denkt hij met je mee en is hij erg betrokken: ook achteraf kon ik met twijfels en vragen nog bij hem terecht. Deskundig, betrouwbaar en toegankelijk 🙂

Job Mol
Via Google Reviews

5/5

Super fijne en professionele bikefitting. Kevin neemt alle tijd voor je. Perfect is dat hij je na uitgebreid fysiek onderzoek zo op de fiets zet dat het voor jouw bouw en flexibiliteit perfect is. Zowel mijn racefiets als MTB heeft Kevin op maat gezet en het resultaat is verbluffend: beter houding, klachten bij langer fietsen (stijve schouders, dove handen, lage rugklachten) zijn weg. Aanrader!

GW Hulst
Via Google Reviews

5/5

Helemaal top. Vorige jaar een meting gekregen als verjaardagscadeau. Kevin weet waar hij het over heeft en dankzij zijn analyse heb ik tijdens het fietsen geen last meer van m’n linker knie. Kan het iedereen aanbevelen👍

Erik Rozema
Via Google Reviews

4/5

Onlangs heb ik mijn fiets laten aanpassen door Kevin. Tijdens het hele traject geeft Kevin goede uitleg over wat en waarom hij de testen en afstellingen uitvoert. Het rapport dat je na afloop krijgt toegestuurd bevat naast alle gegevens over de fietsafstelling ook tips mbt fysiotherapeutische oefeningen. Kortom, ben erg tevreden en kan een bike fit bij Kevin echt aanraden.

Bart de Boer
Via Google Reviews

5/5

Door het fietsen kreeg ik last van m’n linker knie. Een vriend rade mij BikeFitLab (Kevin) aan. Dus gelijk een afspraak gemaakt. Allereerst een vriendelijk welkom, daarna een grondige analyse van mijn gewrichten, waar hij als fysiotherapeut weet wat hij doet. Tijdens het bikefitten meerdere posities geprobeerd en ook (vanwege mijn knie) focus op de schoenplaatjes. Uiteindelijk een goede en fijne houding gevonden en een mooi rapport van de veranderingen! Zeer tevreden en na vele kilometers geen knieklacht meer gehad! Aanrader

Frederique Rupert
Via Google Reviews

5/5

Ik ben dit jaar begonnen met fanatiek fietsen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets en had last van mijn rug en handen. Ik kreeg van meerdere kanten te horen dat ik bij Kevin een bikefit moest laten doen. Eenmaal daar nam hij echt de tijd om te kijken hoe ik van mijn pijntjes af kon komen. Met succes. Door wat kleine aanpassingen merk ik heel veel verschil. Met mijn volgende fiets ga ik zeker weer even langs Kevin. Hij weet wat hij doet en is erg vriendelijk en oprecht. Geen winstoogmerk zoals bij verschillende winkels waar dit ook gedaan wordt, maar pure passie voor het vak. Een echte aanrader!!!

Ramses Vulperhorst
Via Google Reviews

5/5

Een aanrader voor iedereen die recreatief of professioneel fietser is. Kevin heeft verstand van zaken, neemt uitgebreid de tijd voor je en zorgt ervoor dat je efficiënter en comfortabeler op je fiets zit. Dank Kevin!

Bob Rusthoven
Via Google Reviews

5/5

In mei na aanschaf nieuwe fiets een bikefit laten doen door Kevin, op aanraden van vele amateur wielrenners uit mijn omgeving. Heerlijk ontspannen ontvangst, je voelt je welkom en de klik is er gelijk door het fietsen. Na een informatief gesprek over de bikefit en koffie aan de slag. Het fijne bij Kevin is dat ie het benaderd vanuit zijn vakgebied als fysiotherapeut/manueel therapeut. Dus eerst kijken hoe lenig je bent, stand van je rug, benen, knieën enz en van daaruit de vertaling naar de fiets. Geweldige ervaring en tips/uitslag gekregen en fiets zonder klachten inmiddels vele km’s. Een echte aanrader, superbedankt Kevin, voor de top bikefit en spontane en hartelijk ontvangst!

Martijn Hengeveld
Via Google Reviews

5/5

Uitgebreide bikefit, vanuit mijn klacht geredeneerd. Niet alleen hoe de fiets het beste afgesteld is voor mij, maar ook hoe mijn klacht het best verholpen kan worden met afstelling + oefeningen. Zeer vriendelijk en goed geholpen! Aanrader

Bert Beukema
Via Google Reviews

5/5

In maart 2020 heb ik een nieuwe racefiets gekocht. Deze is bij de desbetreffende fietsenzaak op mijn maat afgesteld. Echter na een paar keer te hebben gefietst kreeg ik klachten van neurologische aard. Ik kon mij ook helemaal niet vinden in de afstelling van de fiets. Na een periode van rust kwam ik via via bij Kevin terecht. Na de Bikefit , wat echt een aanrader is, hebben we een aantal aanpassingen gedaan. Een tweetal bezoeken later zit ik weer goed op de fiets en heb het plezier in het racen weer teruggevonden. Ik raad de Bikefit van Kevin aan. Hij neemt tijd, test, geeft goed advies en is zeer ervaren. Dit zowel fysiek als op het gebied van “de fiets”.

Myrte Sandu
Via Google Reviews

5/5

Al een tijdje twijfelde ik om een bike fitting te doen, maar ik had geen zin om dit te doen bij een bedrijf waar kwantiteit boven kwaliteit zou staan. Uiteindelijk ben ik bij Kevin terechtgekomen. Na een leuk intakegesprek en het doornemen van mijn doelen en wensen op de fiets heeft hij mij voor mijn lichaam en fysieke mogelijkheden zo optimaal mogelijk op de fiets gezet. Hier ben ik nog elke dag super tevreden over en ik raad het iedereen aan!

Maarten Soppe
Via Google Reviews

5/5

Na jaren toch een keer besloten een professionele bikefitting te laten uitvoeren voor zowel mijn racefiets als mijn ATB in de hoop nog wat marginal gains te kunnen boeken. Kevin heeft mij op zeer professionele maar vooral ook prettige en leuke wijze meegenomen in het gehele proces. Hij neemt alle tijd voor je en legt erg goed uit waarom hij iets aanpast. Verrassend genoeg is er meer aangepast dan ik verwacht had en zit ik nu lekkerder op de fiets. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen!

Joost Schuringa
Via Google Reviews

5/5

De combinatie van fysiotherapeut en Bike fitter is mij erg goed bevallen. Er werd ook uitgebreid de tijd genomen. Kundig en erg vriendelijk en enthousiast. De klachten die ik voorafgaand aan de Bike fit had zijn inmiddels over!

Tristan Braakman
Via Google Reviews

5/5

Heel goed geholpen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets. Kevin neemt uitgebreid de tijd om het totaalplaatje compleet te krijgen. Niet focussen op 1 klacht, maar hoe zit je op de fiets en wat moet er veranderen? Fiets is afgesteld, ik kreeg een uitgebreid rapport mee en een handvol tips. Heel blij mee, dat heeft me erg geholpen. Absolute aanrader!

Antigone Reisiger
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een vriendelijke jongeman en goed in wat hij doet. Hij neemt alle tijd voor je en zorgt dat je tevreden de deur weer uit gaat. Ook in de weken erna is hij bereid om je te helpen, dan wel via de app, dan wel op locatie. Ik ben erg tevreden met de aanpassingen aan mijn fiets en zou het zeker aanraden om naar hem toe te gaan.

Jens Miedema
Via Google Reviews

5/5

Van topsporter tot amateur: Kevin pakt iedereen erg professioneel aan, heeft tijd voor je en is erg geduldig! Na een lange tijd met pijnlijke knieën rond te hebben gereden, ben ik vanuit het midden van het land bij Kevin langs gegaan. En met succes! Dankzij de hulp van Kevin zit ik weer met een glimlach op de fiets en kan ik weer een lange rit maken. Ook na de analyse heeft Kevin nog tips en oefeningen gegeven.

Erik Doorenspleet
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een top bikefitter met veel ervaring op alle wielerniveaus. Na drie jaar klachten via een tip bij Kevin terecht gekomen. Zowel race als mountainbike opnieuw gefit. Naast een uitgebreid rapport nog oefeningen meegekregen om bepaalde spiergroepen los te maken die klachtgerelateerd waren. Sinds de zomer klachtenvrij. Veel mooie en langere fietstochten kunnen maken dankzij de bikefit van Kevin. Aanrader voor iedereen.

Douwe Doorduin
Via Google Reviews

5/5

Vakkundig en met aandacht op mijn fiets gezet! Dikke aanrader.

Kor & Marjan
Via Google Reviews

5/5

Onze ervaring met Kevin Spithorst bikefitlab hebben wij als zeer prettig ervaren.
Vriendelijk en gemoedelijk ontvangst, eerst even kennis gemaakt onder genot van een kop koffie. Kevin was zeer geïnteresseerd in onze fiets ervaring en onze doelstelling daar in. Nadat hij van ons wist wat onze klachten waren zijn we aan de slag gegaan. Hij nam alle tijd voor ons en beantwoorde al onze vragen ook wordt alles vast gelegd in een mooi duidelijk overzicht voor je zelf. Hij heeft onze fietsen goed afgesteld, mijn fiets moest echt wel aangepast worden. Ik had erg last dat ik aldoor naar voren viel en daardoor veel druk op mijn stuur kwam. Nadat Kevin alles goed had afgesteld voelde dat stukken beter. Als ik nu ga fietsen is die druk weg en haal ik ook meer kracht uit mijn benen en niet meer alles uit mijn onderrug . Ook adviseerde hij zooltjes in onze fietsschoenen te doen dat advies hebben we ook op gevolgd. Wij zijn echt heel tevreden over de kennis van Kevin en zijn heel blij dat wij hebben geïnvesteerd in het aanpassen van onze fietsen. Fietsen is al fijn maar nu nog nog meer. Alleen toch nog 1 min puntje. Kevin neemt zo de tijd voor je dat je een paar keer opnieuw naar de parkeermeter moet.
Dus wij zouden zeggen wil je nog meer fiets plezier laat dan je fiets goed afstellen.
Kor en Marjan