Marinke Kerkhoff
Via Google Reviews

5/5

Na lang klooien met knieklachten en geworstel mijn fietspositie voelde het wielrennen voor mij vaak geforceerd en ging ik op den duur liever mountainbiken. Na de bikefit bij Kevin staat de racefiets weer op 1, en fiets ik ook nog eens een stuk onbezorgder! Hij neemt uitgebreid de tijd, kijkt niet alleen maar luistert ook goed, en neemt je mee in zijn bevindingen. Verder denkt hij met je mee en is hij erg betrokken: ook achteraf kon ik met twijfels en vragen nog bij hem terecht. Deskundig, betrouwbaar en toegankelijk 🙂

Job Mol
Via Google Reviews

5/5

Super fijne en professionele bikefitting. Kevin neemt alle tijd voor je. Perfect is dat hij je na uitgebreid fysiek onderzoek zo op de fiets zet dat het voor jouw bouw en flexibiliteit perfect is. Zowel mijn racefiets als MTB heeft Kevin op maat gezet en het resultaat is verbluffend: beter houding, klachten bij langer fietsen (stijve schouders, dove handen, lage rugklachten) zijn weg. Aanrader!

GW Hulst
Via Google Reviews

5/5

Helemaal top. Vorige jaar een meting gekregen als verjaardagscadeau. Kevin weet waar hij het over heeft en dankzij zijn analyse heb ik tijdens het fietsen geen last meer van m’n linker knie. Kan het iedereen aanbevelen👍

Erik Rozema
Via Google Reviews

4/5

Onlangs heb ik mijn fiets laten aanpassen door Kevin. Tijdens het hele traject geeft Kevin goede uitleg over wat en waarom hij de testen en afstellingen uitvoert. Het rapport dat je na afloop krijgt toegestuurd bevat naast alle gegevens over de fietsafstelling ook tips mbt fysiotherapeutische oefeningen. Kortom, ben erg tevreden en kan een bike fit bij Kevin echt aanraden.

Bart de Boer
Via Google Reviews

5/5

Door het fietsen kreeg ik last van m’n linker knie. Een vriend rade mij BikeFitLab (Kevin) aan. Dus gelijk een afspraak gemaakt. Allereerst een vriendelijk welkom, daarna een grondige analyse van mijn gewrichten, waar hij als fysiotherapeut weet wat hij doet. Tijdens het bikefitten meerdere posities geprobeerd en ook (vanwege mijn knie) focus op de schoenplaatjes. Uiteindelijk een goede en fijne houding gevonden en een mooi rapport van de veranderingen! Zeer tevreden en na vele kilometers geen knieklacht meer gehad! Aanrader

Frederique Rupert
Via Google Reviews

5/5

Ik ben dit jaar begonnen met fanatiek fietsen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets en had last van mijn rug en handen. Ik kreeg van meerdere kanten te horen dat ik bij Kevin een bikefit moest laten doen. Eenmaal daar nam hij echt de tijd om te kijken hoe ik van mijn pijntjes af kon komen. Met succes. Door wat kleine aanpassingen merk ik heel veel verschil. Met mijn volgende fiets ga ik zeker weer even langs Kevin. Hij weet wat hij doet en is erg vriendelijk en oprecht. Geen winstoogmerk zoals bij verschillende winkels waar dit ook gedaan wordt, maar pure passie voor het vak. Een echte aanrader!!!

Ramses Vulperhorst
Via Google Reviews

5/5

Een aanrader voor iedereen die recreatief of professioneel fietser is. Kevin heeft verstand van zaken, neemt uitgebreid de tijd voor je en zorgt ervoor dat je efficiënter en comfortabeler op je fiets zit. Dank Kevin!

Bob Rusthoven
Via Google Reviews

5/5

In mei na aanschaf nieuwe fiets een bikefit laten doen door Kevin, op aanraden van vele amateur wielrenners uit mijn omgeving. Heerlijk ontspannen ontvangst, je voelt je welkom en de klik is er gelijk door het fietsen. Na een informatief gesprek over de bikefit en koffie aan de slag. Het fijne bij Kevin is dat ie het benaderd vanuit zijn vakgebied als fysiotherapeut/manueel therapeut. Dus eerst kijken hoe lenig je bent, stand van je rug, benen, knieën enz en van daaruit de vertaling naar de fiets. Geweldige ervaring en tips/uitslag gekregen en fiets zonder klachten inmiddels vele km’s. Een echte aanrader, superbedankt Kevin, voor de top bikefit en spontane en hartelijk ontvangst!

Martijn Hengeveld
Via Google Reviews

5/5

Uitgebreide bikefit, vanuit mijn klacht geredeneerd. Niet alleen hoe de fiets het beste afgesteld is voor mij, maar ook hoe mijn klacht het best verholpen kan worden met afstelling + oefeningen. Zeer vriendelijk en goed geholpen! Aanrader

Bert Beukema
Via Google Reviews

5/5

In maart 2020 heb ik een nieuwe racefiets gekocht. Deze is bij de desbetreffende fietsenzaak op mijn maat afgesteld. Echter na een paar keer te hebben gefietst kreeg ik klachten van neurologische aard. Ik kon mij ook helemaal niet vinden in de afstelling van de fiets. Na een periode van rust kwam ik via via bij Kevin terecht. Na de Bikefit , wat echt een aanrader is, hebben we een aantal aanpassingen gedaan. Een tweetal bezoeken later zit ik weer goed op de fiets en heb het plezier in het racen weer teruggevonden. Ik raad de Bikefit van Kevin aan. Hij neemt tijd, test, geeft goed advies en is zeer ervaren. Dit zowel fysiek als op het gebied van “de fiets”.

Myrte Sandu
Via Google Reviews

5/5

Al een tijdje twijfelde ik om een bike fitting te doen, maar ik had geen zin om dit te doen bij een bedrijf waar kwantiteit boven kwaliteit zou staan. Uiteindelijk ben ik bij Kevin terechtgekomen. Na een leuk intakegesprek en het doornemen van mijn doelen en wensen op de fiets heeft hij mij voor mijn lichaam en fysieke mogelijkheden zo optimaal mogelijk op de fiets gezet. Hier ben ik nog elke dag super tevreden over en ik raad het iedereen aan!

Maarten Soppe
Via Google Reviews

5/5

Na jaren toch een keer besloten een professionele bikefitting te laten uitvoeren voor zowel mijn racefiets als mijn ATB in de hoop nog wat marginal gains te kunnen boeken. Kevin heeft mij op zeer professionele maar vooral ook prettige en leuke wijze meegenomen in het gehele proces. Hij neemt alle tijd voor je en legt erg goed uit waarom hij iets aanpast. Verrassend genoeg is er meer aangepast dan ik verwacht had en zit ik nu lekkerder op de fiets. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen!

Joost Schuringa
Via Google Reviews

5/5

De combinatie van fysiotherapeut en Bike fitter is mij erg goed bevallen. Er werd ook uitgebreid de tijd genomen. Kundig en erg vriendelijk en enthousiast. De klachten die ik voorafgaand aan de Bike fit had zijn inmiddels over!

Tristan Braakman
Via Google Reviews

5/5

Heel goed geholpen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets. Kevin neemt uitgebreid de tijd om het totaalplaatje compleet te krijgen. Niet focussen op 1 klacht, maar hoe zit je op de fiets en wat moet er veranderen? Fiets is afgesteld, ik kreeg een uitgebreid rapport mee en een handvol tips. Heel blij mee, dat heeft me erg geholpen. Absolute aanrader!

Antigone Reisiger
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een vriendelijke jongeman en goed in wat hij doet. Hij neemt alle tijd voor je en zorgt dat je tevreden de deur weer uit gaat. Ook in de weken erna is hij bereid om je te helpen, dan wel via de app, dan wel op locatie. Ik ben erg tevreden met de aanpassingen aan mijn fiets en zou het zeker aanraden om naar hem toe te gaan.

Jens Miedema
Via Google Reviews

5/5

Van topsporter tot amateur: Kevin pakt iedereen erg professioneel aan, heeft tijd voor je en is erg geduldig! Na een lange tijd met pijnlijke knieën rond te hebben gereden, ben ik vanuit het midden van het land bij Kevin langs gegaan. En met succes! Dankzij de hulp van Kevin zit ik weer met een glimlach op de fiets en kan ik weer een lange rit maken. Ook na de analyse heeft Kevin nog tips en oefeningen gegeven.

Erik Doorenspleet
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een top bikefitter met veel ervaring op alle wielerniveaus. Na drie jaar klachten via een tip bij Kevin terecht gekomen. Zowel race als mountainbike opnieuw gefit. Naast een uitgebreid rapport nog oefeningen meegekregen om bepaalde spiergroepen los te maken die klachtgerelateerd waren. Sinds de zomer klachtenvrij. Veel mooie en langere fietstochten kunnen maken dankzij de bikefit van Kevin. Aanrader voor iedereen.

Douwe Doorduin
Via Google Reviews

5/5

Vakkundig en met aandacht op mijn fiets gezet! Dikke aanrader.

Kor & Marjan
Via Google Reviews

5/5

Onze ervaring met Kevin Spithorst bikefitlab hebben wij als zeer prettig ervaren.
Vriendelijk en gemoedelijk ontvangst, eerst even kennis gemaakt onder genot van een kop koffie. Kevin was zeer geïnteresseerd in onze fiets ervaring en onze doelstelling daar in. Nadat hij van ons wist wat onze klachten waren zijn we aan de slag gegaan. Hij nam alle tijd voor ons en beantwoorde al onze vragen ook wordt alles vast gelegd in een mooi duidelijk overzicht voor je zelf. Hij heeft onze fietsen goed afgesteld, mijn fiets moest echt wel aangepast worden. Ik had erg last dat ik aldoor naar voren viel en daardoor veel druk op mijn stuur kwam. Nadat Kevin alles goed had afgesteld voelde dat stukken beter. Als ik nu ga fietsen is die druk weg en haal ik ook meer kracht uit mijn benen en niet meer alles uit mijn onderrug . Ook adviseerde hij zooltjes in onze fietsschoenen te doen dat advies hebben we ook op gevolgd. Wij zijn echt heel tevreden over de kennis van Kevin en zijn heel blij dat wij hebben geïnvesteerd in het aanpassen van onze fietsen. Fietsen is al fijn maar nu nog nog meer. Alleen toch nog 1 min puntje. Kevin neemt zo de tijd voor je dat je een paar keer opnieuw naar de parkeermeter moet.
Dus wij zouden zeggen wil je nog meer fiets plezier laat dan je fiets goed afstellen.
Kor en Marjan

Marinke Kerkhoff
Via Google Reviews

5/5

Na lang klooien met knieklachten en geworstel mijn fietspositie voelde het wielrennen voor mij vaak geforceerd en ging ik op den duur liever mountainbiken. Na de bikefit bij Kevin staat de racefiets weer op 1, en fiets ik ook nog eens een stuk onbezorgder! Hij neemt uitgebreid de tijd, kijkt niet alleen maar luistert ook goed, en neemt je mee in zijn bevindingen. Verder denkt hij met je mee en is hij erg betrokken: ook achteraf kon ik met twijfels en vragen nog bij hem terecht. Deskundig, betrouwbaar en toegankelijk 🙂

Job Mol
Via Google Reviews

5/5

Super fijne en professionele bikefitting. Kevin neemt alle tijd voor je. Perfect is dat hij je na uitgebreid fysiek onderzoek zo op de fiets zet dat het voor jouw bouw en flexibiliteit perfect is. Zowel mijn racefiets als MTB heeft Kevin op maat gezet en het resultaat is verbluffend: beter houding, klachten bij langer fietsen (stijve schouders, dove handen, lage rugklachten) zijn weg. Aanrader!

GW Hulst
Via Google Reviews

5/5

Helemaal top. Vorige jaar een meting gekregen als verjaardagscadeau. Kevin weet waar hij het over heeft en dankzij zijn analyse heb ik tijdens het fietsen geen last meer van m’n linker knie. Kan het iedereen aanbevelen👍

Erik Rozema
Via Google Reviews

4/5

Onlangs heb ik mijn fiets laten aanpassen door Kevin. Tijdens het hele traject geeft Kevin goede uitleg over wat en waarom hij de testen en afstellingen uitvoert. Het rapport dat je na afloop krijgt toegestuurd bevat naast alle gegevens over de fietsafstelling ook tips mbt fysiotherapeutische oefeningen. Kortom, ben erg tevreden en kan een bike fit bij Kevin echt aanraden.

Bart de Boer
Via Google Reviews

5/5

Door het fietsen kreeg ik last van m’n linker knie. Een vriend rade mij BikeFitLab (Kevin) aan. Dus gelijk een afspraak gemaakt. Allereerst een vriendelijk welkom, daarna een grondige analyse van mijn gewrichten, waar hij als fysiotherapeut weet wat hij doet. Tijdens het bikefitten meerdere posities geprobeerd en ook (vanwege mijn knie) focus op de schoenplaatjes. Uiteindelijk een goede en fijne houding gevonden en een mooi rapport van de veranderingen! Zeer tevreden en na vele kilometers geen knieklacht meer gehad! Aanrader

Frederique Rupert
Via Google Reviews

5/5

Ik ben dit jaar begonnen met fanatiek fietsen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets en had last van mijn rug en handen. Ik kreeg van meerdere kanten te horen dat ik bij Kevin een bikefit moest laten doen. Eenmaal daar nam hij echt de tijd om te kijken hoe ik van mijn pijntjes af kon komen. Met succes. Door wat kleine aanpassingen merk ik heel veel verschil. Met mijn volgende fiets ga ik zeker weer even langs Kevin. Hij weet wat hij doet en is erg vriendelijk en oprecht. Geen winstoogmerk zoals bij verschillende winkels waar dit ook gedaan wordt, maar pure passie voor het vak. Een echte aanrader!!!

Ramses Vulperhorst
Via Google Reviews

5/5

Een aanrader voor iedereen die recreatief of professioneel fietser is. Kevin heeft verstand van zaken, neemt uitgebreid de tijd voor je en zorgt ervoor dat je efficiënter en comfortabeler op je fiets zit. Dank Kevin!

Bob Rusthoven
Via Google Reviews

5/5

In mei na aanschaf nieuwe fiets een bikefit laten doen door Kevin, op aanraden van vele amateur wielrenners uit mijn omgeving. Heerlijk ontspannen ontvangst, je voelt je welkom en de klik is er gelijk door het fietsen. Na een informatief gesprek over de bikefit en koffie aan de slag. Het fijne bij Kevin is dat ie het benaderd vanuit zijn vakgebied als fysiotherapeut/manueel therapeut. Dus eerst kijken hoe lenig je bent, stand van je rug, benen, knieën enz en van daaruit de vertaling naar de fiets. Geweldige ervaring en tips/uitslag gekregen en fiets zonder klachten inmiddels vele km’s. Een echte aanrader, superbedankt Kevin, voor de top bikefit en spontane en hartelijk ontvangst!

Martijn Hengeveld
Via Google Reviews

5/5

Uitgebreide bikefit, vanuit mijn klacht geredeneerd. Niet alleen hoe de fiets het beste afgesteld is voor mij, maar ook hoe mijn klacht het best verholpen kan worden met afstelling + oefeningen. Zeer vriendelijk en goed geholpen! Aanrader

Bert Beukema
Via Google Reviews

5/5

In maart 2020 heb ik een nieuwe racefiets gekocht. Deze is bij de desbetreffende fietsenzaak op mijn maat afgesteld. Echter na een paar keer te hebben gefietst kreeg ik klachten van neurologische aard. Ik kon mij ook helemaal niet vinden in de afstelling van de fiets. Na een periode van rust kwam ik via via bij Kevin terecht. Na de Bikefit , wat echt een aanrader is, hebben we een aantal aanpassingen gedaan. Een tweetal bezoeken later zit ik weer goed op de fiets en heb het plezier in het racen weer teruggevonden. Ik raad de Bikefit van Kevin aan. Hij neemt tijd, test, geeft goed advies en is zeer ervaren. Dit zowel fysiek als op het gebied van “de fiets”.

Myrte Sandu
Via Google Reviews

5/5

Al een tijdje twijfelde ik om een bike fitting te doen, maar ik had geen zin om dit te doen bij een bedrijf waar kwantiteit boven kwaliteit zou staan. Uiteindelijk ben ik bij Kevin terechtgekomen. Na een leuk intakegesprek en het doornemen van mijn doelen en wensen op de fiets heeft hij mij voor mijn lichaam en fysieke mogelijkheden zo optimaal mogelijk op de fiets gezet. Hier ben ik nog elke dag super tevreden over en ik raad het iedereen aan!

Maarten Soppe
Via Google Reviews

5/5

Na jaren toch een keer besloten een professionele bikefitting te laten uitvoeren voor zowel mijn racefiets als mijn ATB in de hoop nog wat marginal gains te kunnen boeken. Kevin heeft mij op zeer professionele maar vooral ook prettige en leuke wijze meegenomen in het gehele proces. Hij neemt alle tijd voor je en legt erg goed uit waarom hij iets aanpast. Verrassend genoeg is er meer aangepast dan ik verwacht had en zit ik nu lekkerder op de fiets. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen!

Joost Schuringa
Via Google Reviews

5/5

De combinatie van fysiotherapeut en Bike fitter is mij erg goed bevallen. Er werd ook uitgebreid de tijd genomen. Kundig en erg vriendelijk en enthousiast. De klachten die ik voorafgaand aan de Bike fit had zijn inmiddels over!

Tristan Braakman
Via Google Reviews

5/5

Heel goed geholpen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets. Kevin neemt uitgebreid de tijd om het totaalplaatje compleet te krijgen. Niet focussen op 1 klacht, maar hoe zit je op de fiets en wat moet er veranderen? Fiets is afgesteld, ik kreeg een uitgebreid rapport mee en een handvol tips. Heel blij mee, dat heeft me erg geholpen. Absolute aanrader!

Antigone Reisiger
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een vriendelijke jongeman en goed in wat hij doet. Hij neemt alle tijd voor je en zorgt dat je tevreden de deur weer uit gaat. Ook in de weken erna is hij bereid om je te helpen, dan wel via de app, dan wel op locatie. Ik ben erg tevreden met de aanpassingen aan mijn fiets en zou het zeker aanraden om naar hem toe te gaan.

Jens Miedema
Via Google Reviews

5/5

Van topsporter tot amateur: Kevin pakt iedereen erg professioneel aan, heeft tijd voor je en is erg geduldig! Na een lange tijd met pijnlijke knieën rond te hebben gereden, ben ik vanuit het midden van het land bij Kevin langs gegaan. En met succes! Dankzij de hulp van Kevin zit ik weer met een glimlach op de fiets en kan ik weer een lange rit maken. Ook na de analyse heeft Kevin nog tips en oefeningen gegeven.

Erik Doorenspleet
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een top bikefitter met veel ervaring op alle wielerniveaus. Na drie jaar klachten via een tip bij Kevin terecht gekomen. Zowel race als mountainbike opnieuw gefit. Naast een uitgebreid rapport nog oefeningen meegekregen om bepaalde spiergroepen los te maken die klachtgerelateerd waren. Sinds de zomer klachtenvrij. Veel mooie en langere fietstochten kunnen maken dankzij de bikefit van Kevin. Aanrader voor iedereen.

Douwe Doorduin
Via Google Reviews

5/5

Vakkundig en met aandacht op mijn fiets gezet! Dikke aanrader.

Kor & Marjan
Via Google Reviews

5/5

Onze ervaring met Kevin Spithorst bikefitlab hebben wij als zeer prettig ervaren.
Vriendelijk en gemoedelijk ontvangst, eerst even kennis gemaakt onder genot van een kop koffie. Kevin was zeer geïnteresseerd in onze fiets ervaring en onze doelstelling daar in. Nadat hij van ons wist wat onze klachten waren zijn we aan de slag gegaan. Hij nam alle tijd voor ons en beantwoorde al onze vragen ook wordt alles vast gelegd in een mooi duidelijk overzicht voor je zelf. Hij heeft onze fietsen goed afgesteld, mijn fiets moest echt wel aangepast worden. Ik had erg last dat ik aldoor naar voren viel en daardoor veel druk op mijn stuur kwam. Nadat Kevin alles goed had afgesteld voelde dat stukken beter. Als ik nu ga fietsen is die druk weg en haal ik ook meer kracht uit mijn benen en niet meer alles uit mijn onderrug . Ook adviseerde hij zooltjes in onze fietsschoenen te doen dat advies hebben we ook op gevolgd. Wij zijn echt heel tevreden over de kennis van Kevin en zijn heel blij dat wij hebben geïnvesteerd in het aanpassen van onze fietsen. Fietsen is al fijn maar nu nog nog meer. Alleen toch nog 1 min puntje. Kevin neemt zo de tijd voor je dat je een paar keer opnieuw naar de parkeermeter moet.
Dus wij zouden zeggen wil je nog meer fiets plezier laat dan je fiets goed afstellen.
Kor en Marjan

Marinke Kerkhoff
Via Google Reviews

5/5

Na lang klooien met knieklachten en geworstel mijn fietspositie voelde het wielrennen voor mij vaak geforceerd en ging ik op den duur liever mountainbiken. Na de bikefit bij Kevin staat de racefiets weer op 1, en fiets ik ook nog eens een stuk onbezorgder! Hij neemt uitgebreid de tijd, kijkt niet alleen maar luistert ook goed, en neemt je mee in zijn bevindingen. Verder denkt hij met je mee en is hij erg betrokken: ook achteraf kon ik met twijfels en vragen nog bij hem terecht. Deskundig, betrouwbaar en toegankelijk 🙂

Job Mol
Via Google Reviews

5/5

Super fijne en professionele bikefitting. Kevin neemt alle tijd voor je. Perfect is dat hij je na uitgebreid fysiek onderzoek zo op de fiets zet dat het voor jouw bouw en flexibiliteit perfect is. Zowel mijn racefiets als MTB heeft Kevin op maat gezet en het resultaat is verbluffend: beter houding, klachten bij langer fietsen (stijve schouders, dove handen, lage rugklachten) zijn weg. Aanrader!

GW Hulst
Via Google Reviews

5/5

Helemaal top. Vorige jaar een meting gekregen als verjaardagscadeau. Kevin weet waar hij het over heeft en dankzij zijn analyse heb ik tijdens het fietsen geen last meer van m’n linker knie. Kan het iedereen aanbevelen👍

Erik Rozema
Via Google Reviews

4/5

Onlangs heb ik mijn fiets laten aanpassen door Kevin. Tijdens het hele traject geeft Kevin goede uitleg over wat en waarom hij de testen en afstellingen uitvoert. Het rapport dat je na afloop krijgt toegestuurd bevat naast alle gegevens over de fietsafstelling ook tips mbt fysiotherapeutische oefeningen. Kortom, ben erg tevreden en kan een bike fit bij Kevin echt aanraden.

Bart de Boer
Via Google Reviews

5/5

Door het fietsen kreeg ik last van m’n linker knie. Een vriend rade mij BikeFitLab (Kevin) aan. Dus gelijk een afspraak gemaakt. Allereerst een vriendelijk welkom, daarna een grondige analyse van mijn gewrichten, waar hij als fysiotherapeut weet wat hij doet. Tijdens het bikefitten meerdere posities geprobeerd en ook (vanwege mijn knie) focus op de schoenplaatjes. Uiteindelijk een goede en fijne houding gevonden en een mooi rapport van de veranderingen! Zeer tevreden en na vele kilometers geen knieklacht meer gehad! Aanrader

Frederique Rupert
Via Google Reviews

5/5

Ik ben dit jaar begonnen met fanatiek fietsen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets en had last van mijn rug en handen. Ik kreeg van meerdere kanten te horen dat ik bij Kevin een bikefit moest laten doen. Eenmaal daar nam hij echt de tijd om te kijken hoe ik van mijn pijntjes af kon komen. Met succes. Door wat kleine aanpassingen merk ik heel veel verschil. Met mijn volgende fiets ga ik zeker weer even langs Kevin. Hij weet wat hij doet en is erg vriendelijk en oprecht. Geen winstoogmerk zoals bij verschillende winkels waar dit ook gedaan wordt, maar pure passie voor het vak. Een echte aanrader!!!

Ramses Vulperhorst
Via Google Reviews

5/5

Een aanrader voor iedereen die recreatief of professioneel fietser is. Kevin heeft verstand van zaken, neemt uitgebreid de tijd voor je en zorgt ervoor dat je efficiënter en comfortabeler op je fiets zit. Dank Kevin!

Bob Rusthoven
Via Google Reviews

5/5

In mei na aanschaf nieuwe fiets een bikefit laten doen door Kevin, op aanraden van vele amateur wielrenners uit mijn omgeving. Heerlijk ontspannen ontvangst, je voelt je welkom en de klik is er gelijk door het fietsen. Na een informatief gesprek over de bikefit en koffie aan de slag. Het fijne bij Kevin is dat ie het benaderd vanuit zijn vakgebied als fysiotherapeut/manueel therapeut. Dus eerst kijken hoe lenig je bent, stand van je rug, benen, knieën enz en van daaruit de vertaling naar de fiets. Geweldige ervaring en tips/uitslag gekregen en fiets zonder klachten inmiddels vele km’s. Een echte aanrader, superbedankt Kevin, voor de top bikefit en spontane en hartelijk ontvangst!

Martijn Hengeveld
Via Google Reviews

5/5

Uitgebreide bikefit, vanuit mijn klacht geredeneerd. Niet alleen hoe de fiets het beste afgesteld is voor mij, maar ook hoe mijn klacht het best verholpen kan worden met afstelling + oefeningen. Zeer vriendelijk en goed geholpen! Aanrader

Bert Beukema
Via Google Reviews

5/5

In maart 2020 heb ik een nieuwe racefiets gekocht. Deze is bij de desbetreffende fietsenzaak op mijn maat afgesteld. Echter na een paar keer te hebben gefietst kreeg ik klachten van neurologische aard. Ik kon mij ook helemaal niet vinden in de afstelling van de fiets. Na een periode van rust kwam ik via via bij Kevin terecht. Na de Bikefit , wat echt een aanrader is, hebben we een aantal aanpassingen gedaan. Een tweetal bezoeken later zit ik weer goed op de fiets en heb het plezier in het racen weer teruggevonden. Ik raad de Bikefit van Kevin aan. Hij neemt tijd, test, geeft goed advies en is zeer ervaren. Dit zowel fysiek als op het gebied van “de fiets”.

Myrte Sandu
Via Google Reviews

5/5

Al een tijdje twijfelde ik om een bike fitting te doen, maar ik had geen zin om dit te doen bij een bedrijf waar kwantiteit boven kwaliteit zou staan. Uiteindelijk ben ik bij Kevin terechtgekomen. Na een leuk intakegesprek en het doornemen van mijn doelen en wensen op de fiets heeft hij mij voor mijn lichaam en fysieke mogelijkheden zo optimaal mogelijk op de fiets gezet. Hier ben ik nog elke dag super tevreden over en ik raad het iedereen aan!

Maarten Soppe
Via Google Reviews

5/5

Na jaren toch een keer besloten een professionele bikefitting te laten uitvoeren voor zowel mijn racefiets als mijn ATB in de hoop nog wat marginal gains te kunnen boeken. Kevin heeft mij op zeer professionele maar vooral ook prettige en leuke wijze meegenomen in het gehele proces. Hij neemt alle tijd voor je en legt erg goed uit waarom hij iets aanpast. Verrassend genoeg is er meer aangepast dan ik verwacht had en zit ik nu lekkerder op de fiets. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen!

Joost Schuringa
Via Google Reviews

5/5

De combinatie van fysiotherapeut en Bike fitter is mij erg goed bevallen. Er werd ook uitgebreid de tijd genomen. Kundig en erg vriendelijk en enthousiast. De klachten die ik voorafgaand aan de Bike fit had zijn inmiddels over!

Tristan Braakman
Via Google Reviews

5/5

Heel goed geholpen. Ik zat niet helemaal lekker op mijn fiets. Kevin neemt uitgebreid de tijd om het totaalplaatje compleet te krijgen. Niet focussen op 1 klacht, maar hoe zit je op de fiets en wat moet er veranderen? Fiets is afgesteld, ik kreeg een uitgebreid rapport mee en een handvol tips. Heel blij mee, dat heeft me erg geholpen. Absolute aanrader!

Antigone Reisiger
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een vriendelijke jongeman en goed in wat hij doet. Hij neemt alle tijd voor je en zorgt dat je tevreden de deur weer uit gaat. Ook in de weken erna is hij bereid om je te helpen, dan wel via de app, dan wel op locatie. Ik ben erg tevreden met de aanpassingen aan mijn fiets en zou het zeker aanraden om naar hem toe te gaan.

Jens Miedema
Via Google Reviews

5/5

Van topsporter tot amateur: Kevin pakt iedereen erg professioneel aan, heeft tijd voor je en is erg geduldig! Na een lange tijd met pijnlijke knieën rond te hebben gereden, ben ik vanuit het midden van het land bij Kevin langs gegaan. En met succes! Dankzij de hulp van Kevin zit ik weer met een glimlach op de fiets en kan ik weer een lange rit maken. Ook na de analyse heeft Kevin nog tips en oefeningen gegeven.

Erik Doorenspleet
Via Google Reviews

5/5

Kevin is een top bikefitter met veel ervaring op alle wielerniveaus. Na drie jaar klachten via een tip bij Kevin terecht gekomen. Zowel race als mountainbike opnieuw gefit. Naast een uitgebreid rapport nog oefeningen meegekregen om bepaalde spiergroepen los te maken die klachtgerelateerd waren. Sinds de zomer klachtenvrij. Veel mooie en langere fietstochten kunnen maken dankzij de bikefit van Kevin. Aanrader voor iedereen.

Douwe Doorduin
Via Google Reviews

5/5

Vakkundig en met aandacht op mijn fiets gezet! Dikke aanrader.

Kor & Marjan
Via Google Reviews

5/5

Onze ervaring met Kevin Spithorst bikefitlab hebben wij als zeer prettig ervaren.
Vriendelijk en gemoedelijk ontvangst, eerst even kennis gemaakt onder genot van een kop koffie. Kevin was zeer geïnteresseerd in onze fiets ervaring en onze doelstelling daar in. Nadat hij van ons wist wat onze klachten waren zijn we aan de slag gegaan. Hij nam alle tijd voor ons en beantwoorde al onze vragen ook wordt alles vast gelegd in een mooi duidelijk overzicht voor je zelf. Hij heeft onze fietsen goed afgesteld, mijn fiets moest echt wel aangepast worden. Ik had erg last dat ik aldoor naar voren viel en daardoor veel druk op mijn stuur kwam. Nadat Kevin alles goed had afgesteld voelde dat stukken beter. Als ik nu ga fietsen is die druk weg en haal ik ook meer kracht uit mijn benen en niet meer alles uit mijn onderrug . Ook adviseerde hij zooltjes in onze fietsschoenen te doen dat advies hebben we ook op gevolgd. Wij zijn echt heel tevreden over de kennis van Kevin en zijn heel blij dat wij hebben geïnvesteerd in het aanpassen van onze fietsen. Fietsen is al fijn maar nu nog nog meer. Alleen toch nog 1 min puntje. Kevin neemt zo de tijd voor je dat je een paar keer opnieuw naar de parkeermeter moet.
Dus wij zouden zeggen wil je nog meer fiets plezier laat dan je fiets goed afstellen.
Kor en Marjan